Javni poziv za grafično podobo festivala v letu 2013

Feministični in queer festival Rdeče Zore se bo v začetku marca 2013 že štrirnajstič odvijal na različnih lokacijah v AKC Metelkova mesto in na drugih ljubljanskih prizoriščih.

K sodelovanju pozivamo vse, še posebej neuveljavljene vizualne ustvarjalke/ce, ki bi se z veseljem poigrale/i z izzivom upodobitve festivala 2013 v grafični podobi. Grafična podoba naj obravnava spolne vloge in identitete, spol, družbeni spol ali seksualnost. Podoba za plakat, ki bo najbolje zaobjela pomen in vsebino festivala, bo izbrana kot motiv, ki bo kot grafični znak predstavljal 14. mednarodni feministični in queer festival Rdeče zore.

Predloge lahko oddate na rdece.zore@gmail.com (zadeva: Motif for Red Dawns 2013)

Izvedba naj bo ali v vektorskem pdf-u ali v pojektnem dokumentu programa za grafično oblikovanje v plasteh (vsaka barva naj ima svoj layer, velikost A4-A3 format, 300 dpi). Motiv je lahko največ tribarven, a nujno izveden tudi samo v enobarvni verziji. Predlogu lahko po želji priložite še kratko razlago o pomenu oz.vsebini izbranega motiva. Vsak/a lahko predloži največ dva predloga.

O izboru predlogov in sodelovanju na festivalu vas bomo obvestili do konca leta 2012. Zmagovalka/ec prejme gratis vstop v  nepozabno doživetje na vseh dogodkih naslednjega festivala.

Prijavni rok: 10. september 2012

Kontakt za vprašanja in oddajo predlogov:

rdece.zore@gmail.com (zadeva: Motif for Red Dawns 2013)
































































10. SEPTEMBER
0:00
Javni poziv za grafično podobo festivala v letu 2013