Nominiranje izjav za bodečo nežo!

 

Nedelja, 14.2.2021

Glasovanje za najbolj seksistično izjavo leta

online

 

Rdeče zore in uredništvo Spol.si vas vabimo k nominiranju seksističnih izjav in k eliminaciji seksizma iz naših medijev! Pri slednjih razumemo tudi sodobne družbene medije.

Ste v zadnjem času prebrale_i kaj tako spolno nepravičnega, da so vas zapekle oči? Približuje se mesec marec in z njim podelitev anti-nagrade za seksistično izjavo leta bodeča neža. Ostalo je samo še nekaj dni za nominacije!

 

Izjave nominirate, tako na spletni strani bodeče neže v meniju izberete “predlagaj izjavo”, kjer citirate izjavo, osebo, ki je izjavo podala, navedete vir in če se počutite navdihnjene, zapišete še utemeljitev, zakaj je ta izjava seksistična.

Izjave zbiramo prek spletne strani https://bodeca-neza.spol.si/ do 14. februarja 2021!

 

Podelitev nagrade bodeča neža je rezultat sodelovanja kolektiva Rdeče zore in uredništva spletnega portala spol.si. Seveda pa ne gre brez zainteresirane javnosti, ki pri glasovanju lahko sodeluje na več nivojih. Vsak_a, ki opazi seksistično izjavo, jo lahko prijavi na portalu bodeče nežeSpletno glasovanje (izjave bodo dostopne na http://bodeca-neza.spol.si/glasovanje) se začne 19. februarja in zaključi 4. marca ob 23.59. Zmagovalno, najbolj žabotno izjavo bo izbralo občinstvo na slavnostni podelitvi nagrade, ki bo potekala online.

 

Avtorica motiva: Anna Ehlemark

 

 

 
































































14. FEBRUAR
23:59
Nominiranje izjav za bodečo nežo!