Foto: Dominik Wolf

Koncert: Lionoir (AT) in Sequenzsias (DE)

Lionoir (AT)

Pred dobrim letom nastali ženski duo Lionoir, doma iz bližnjega Dunaja, prihaja letos prvič v Slovenijo! Bend uokvirjata akademsko izobraženi Gloria Amesbauer in Sara Zlanabitnig. Njuna glasba je mračna, predvidljiva, sladka, glasna, nenavadna in melanholična, vse to in še več pa nikakor ni pravilo. Pustite se presenetiti!

Povezavi:
www.lionoir.tk
https://www.facebook.com/lionoirmusic


23:30 Sequenzsiaz (DE)

Sequenzsiaz je solistični projekt kantavtorke Joan M. Trinks iz Eisenberga v Nemčiji. Joan pod tem imenom ustvarja od leta 2001. Od samega začetka se raje kot po strunskih instrumentih, ki običajno spremljajo kantavtorke, ozira po sintetizatorjih in elektronski glasbi. Svojo prvo pesem “Bracket RMX”, pri kateri je sodelovala glasbenica Dolores Synthetic, je izdala v samozaložbi na spletu leta 2006. Druga pesem je sledila dve leti kasneje. Po tem obotavljivem začetku je Joan M. Trinks začela nastopati po nemških klubih, kjer je opozorila nase s svojim polnim, spevnim glasom, intimnimi besedili in otožnimi melodijami, ki se zlahka ujamejo v uho. Leta 2014 je izdala svoj prvi album Sleepwalker.

http://sequenzsiaz.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/sequenzsiaz


00:30 DJane Slutty Trailer Trash (DE)

DJane Slutty Trailer Trash živi in dela v Nemčiji. Na Rdečih zorah je še nismo gostile_i, kar je en razlog več, da pripravite plesne čeveljce in se napolnite z energijo. Popeljala vas bo med electropop, hip hop, wave and drugo disko glasbo.
































































5. MAREC
22:30
Koncertna dvorana, Tovarna ROG
Koncert: Lionoir (AT) in Sequenzsias (DE)
Za ostale slike klikni tu