Prostorsko-odzivna instalacija / performans: Tandem GioGio: Blow Job

Prostorsko-odzivna instalacija / performans

Tandem GioGio (Nizozemska):

Blow Job

Oder v Klubu Monokel bo začasno spremenjen v burleskno in seksualno sugestivno okolje. Gostitelj dogodka bo  Mr. Entertainment Giorgio, lasvegaški karakter. Zvezda večera pa mednarodna “blowing” senzacija Giorgina, ki je poklicana, da vas zadovolji. Giorgina se občinstvu približa s uvodnim nagovorom:  ‘Hi there, would you like a blow job?’  Meni ponuja izbiro med desetimi “Blow Jobi” (kot naprimer: Pop, Rainbow, Vintage, Semi–legal…) da zadovoljijo vaša pričakovanja in uživate v možnih interpretacijah.

V tandemu GioGio (Giorgio & Giorgina) sodelujeta dva umetnika, ki ustvarjata v Amsterdamu: Inga Cholmogorova (1975, LT/NL) in Michał Jurys (1978, PL/NL). Med študijem na Akademiji Gerrit Rietveld sta izvedla številne skupne projekte, od leta 2011 pa poleg osebnih umetniških delovanj ustanovila tandem GioGio, ki se osredotoča na performanse, predavanja, publikacije in dogodke.

Več informacij: www.cholmogorova.com and http://jurys.tumblr.com

Tandem GioGio bo imel v četrtek, 10. marca ob 20.00 v Projektni sobi SCCA na Metelkovi 6 performativno predavanje in publiko povabil k pogovoru na temo Go!

Po dogodku v klubu Monokel ob 23.00 sledi DJ večer z duom Miće Mace (Hrvaška).

Skupna vstopnina za performans / instalacijo in DJ večer: 5 €
































































9. MAREC
21:00
ŠKUC–LL–Klub Monokel
Prostorsko-odzivna instalacija / performans: Tandem GioGio: Blow Job
Za ostale slike klikni tu