Koncert: Bad Cop / Bad Cop (ZDA), MakeWar (ZDA), Golliwog (SLO)

 

Petek, 6.3., ob 20:00

Gala Hala, stavba Pešaki, AKC Metelkova mesto

Koncert skupin Bad Cop / Bad Cop, MakeWar, Golliwog

Prispevek 17/20 

 

 

Večer pop-punk glasbe s skupinami Bad Cop / Bad Cop (ZDA), MakeWar (ZDA) in Golliwog (SLO), bo kot tradicionalno ustvaril zanesenjaški festivalski duh, duh anti-kapitalističnega upora skozi medij glasbe. Skupaj se bomo zazibale_i do revolucije!

 

Bad Cop / Bad Cop (ZDA)

 

Z dolgometražnim prvencem se je leta 2015 skupina pridružila kalifornijski založnižbi Fat Wreck Chords. Leta 2017 izdajo drugi album Warriors, na katerem še bolj doživeto opišejo življenje na senčni strani Los Angelesa in osebne bitke sodobnega življenja v njem. Osebnoizpovedni teksti se bistroumno povežejo z živahnimi pop-punk spevi in močno držo, s katero Bad Cop/Bad Cop dokazuje svojo zmožnost ustvarjanja harmonije med agresivnimi instrumentalnimi prijemi in spoliranimi vokali.

Več o skupini Bad Cop / Bad Cop

 

MakeWar (ZDA)

 

MakeWar je svež punk trio, nastal leta 2016 v Brooklynu in sestavljen iz migrantov Kolumbije, Venezuele in Floride. Istega leta je nase opozoril s prvencem Developing A Theory of Integrity, izdanemu pri založbi Red Scare ter prestopil k založbi Fat Wreck Chords, pri kateri je izdal album Get It Together.

Več o skupini MakeWar

 

Golliwog (SLO)

 

Domači melodični hardcore kvartet iz Ribnice deluje od leta 1998. Letos pripravljajo novi album z naslovom Sociopathic Society iz katerega boste nekaj pesmi premierno lahko slišale_i na tem koncertu.

Več o skupini Golliwog

*******************************

Koprodukcija/soorganizacija:  Društvo za kulturno in umetniško produkcijo KAPA
































































6. MAREC
20:00
Koncert: Bad Cop / Bad Cop (ZDA), MakeWar (ZDA), Golliwog (SLO)