Koncert in DJane program: Contorture (ŠVE), Doxie (IT), Pakt (SLO) in DJane Tigresse (SLO)

Vljudno vabljene_i na koncert in DJane program Contorture (ŠVE), Doxie (IT), Pakt (SLO) in DJane Tigresse (SLO) v soboto, 10. marca 2017, ob 21. uri, v Klubu Gromka, AKC Metelkova mesto.

***************************

CONTORTURE (ŠVE)
(D-Beat iz Göteborga)
D-beat tornado, ki sliši na ime Contorture sestavljajo štiri dekleta, dolgoletne akterke na švedski crust punk sceni. Bend si tako deli članice z bendoma Agrimonia in Vicious Irene. Do sedaj so Contorture izdale štiri albume, od tega dva skupaj z švedskimi Indicious process in kanadskimi Ahna. V Maximumrocknroll so o njih zapisali takole: »Ravnajte previdno, to je fakin smrtonosno. Göteborške Contorture udarijo tam, kjer najbolj boli, z besno feministično brco, hkrati pa uspešno manevrirajo s surovimi in melodičnimi linijami, ki so v zadnjem desetletju pustile pečat v švedskem crustu« (http://www.maximumrocknroll.com/record-of-the-week-contortureahna-split-ep/).
https://www.facebook.com/Contorture-753018094824740/
https://contorture.bandcamp.com/

DOXIE (ITA)
(Punkrock iz Bologne)
Punkrokerice Doxie obstajajo šele dve leti, a imajo za sabo kar precejšnjo glasbeno kilometrino. Punce so namreč tudi članice bendov Horror vacui, Kontatto, Montenegro in Into The Baobab. Enostavna melodika, a daleč od pocukranega punkrokiča. Tako kot mora zveneti pravi punkrock!
https://doxie.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Doxie-639170052797671/

PAKT (SLO)
(666beat iz Kopra, Ljubljane)
Domači Pakt prihajajo iz vrst Human Host Body, Melete, Anarho Terror Squad, Antikontra… Igrajo d-beat po vzoru raw hardcore/punk bendov in trenutno promovirajo svojo prvo kaseto Aural Noise Annihilation. Distorziran kaotično hrupni zven, ki ga preseka Nikina intervencija na vokalu.
https://pakt.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pakt666dbil

Priporočen prispevek za koncert in DJane program: 5 evrov.

23.30 DJane program: DJane TIGRESSE (SLO)
Zaplešite v ritmih ex-yu punka in novega vala ob bendih kot so Azra, Paraf, Termiti, Haustor, Prljavo Kazalište, EKV, Idoli, Šarlo Akrobata, Električni Orgazam, Zabranjeno Pušenje in drugi.

Priporočen prispevek za DJane program: 2 evra.

Koprodukcija/soorganizacija: R.A.F.A.L., Klub Gromka, KUD Podtalnica.

Zemljevid AKC Metelkova mesto
































































10. MAREC
21:00
Koncert in DJane program: Contorture (ŠVE), Doxie (IT), Pakt (SLO) in DJane Tigresse (SLO)
Za ostale slike klikni tu